6 tips voor het kiezen van je outfit op warme dagen in de zomer

- Categorie : Got-Ya Fashion Blog

De warme dagen zijn weer aangebroken en de zomerkleding mag weer uit de kast! De één is hier heel blij mee en de ander vindt het erg lastig om leuke zomeroutfits samen te stellen. Dat is helemaal niet erg en daarom geven wij je graag wat tips om ook in de zomer jouw outfit te rocken! In dit blog leggen wij je uit waar je op moet letten als je koel wilt blijven in tropische temperaturen.

# Tip 1: Ga voor donkere kleuren in plaats van lichte

Het klinkt misschien een beetje gek, maar je kunt beter donkere kleding dragen op een warme dag dan lichte kleding. Dat het zonlicht wordt geabsorbeerd bij donkere kleding klopt, maar vaak wordt de warmte van binnenuit vergeten. Het is makkelijker om je lichaam te laten afkoelen als je donkere kleding draagt.


# Tip 2: Kies kledingstukken gemaakt van ademende stoffen

Als het zo warm is moet je kleding luchtig zijn. Ga daarom niet voor synthetische stoffen, maar ga voor katoen, kunnen of een lichte wolsoort. Van synthetische stoffen zoals nylon kun je extra gaan zweten, wat niet fijn is in dat tropische weer.

# Tip 3: Een denim short is altijd goed

Natuurlijk willen we niet alleen comfortabele kleding, maar willen we er ook goed uit zien. Een denim short is altijd goed. Je kunt deze bijvoorbeeld combineren met leuke top die je aan de voorkant of zijkant knoopt. Kijk eens naar deze zwarte basic short (1), die eenvoudig te stijlen is.

 

# Tip 4: Draag een cycle short onder je jurk of rok

Heb je last van bovenbenen die tegen elkaar aan schuren als je een jurkje of rok draagt? Probeer dan eens een zwarte cycleshort onder je jurkje. Vaak zien anderen dit niet en het is zoveel comfortabeler!

# Tip 5: Draag hoofdbedekking en een zonnebril

Accessoires zijn ideaal om jouw outfit de perfecte finishing touch te geven. Een pet of hoed en een zonnebril voorkomen daarnaast een zonnesteek en beschermen je (hoofd)huid. Heb jij het vissershoedje al ontdekt? Deze is tegenwoordig super trendy en ideaal op een zonnige dag! En wat dacht je van deze zonnebril met lichtblauwe glazen?

# Tip 6: Ga voor wijde jurkjes en rokken

Wijde kleding is ideaal in de hitte. Het plakt niet op je lichaam en zo trekt het zweet ook minder snel in je kleding. De keuze jurken en rokken in onze webshop is ruim. Houd je van een printje? Kijk dan eens naar deze lange bloemenjurk  of naar de korte variant.

We hopen dat je met deze 6 tips je hoofd en lichaam koel kunt houden tijdens de warme zomerdagen. Vergeet niet dat het belangrijkste is dat jij je goed en mooi voelt in je kleding. Succes met het uitzoeken van je outfit!

 

 

 

 

Registreren

Nieuw account aanmaken

Heb je al een account
Log dan hier in of Wachtwoord vergeten