5x cadeau inspiratie voor de feestdagen

- Categorie : Got-Ya Fashion Blog

Yes, de gezelligste tijd van het jaar is aangebroken. Feestjes zitten er dit jaar niet in. Wat we wel kunnen doen is uitpakken met kerstcadeaus. Hoe leuk is het om jouw dierbaren dit jaar extra te verwennen met kerst. En om kerstshoppen zo makkelijk mogelijk te maken hebben we 5 cadeau tips voor cadeau inspiratie.

1. Put a Ring on

It’s time for a ring party. Hoe meer ringen je draagt hoe stylisher. Niet gek dus dat een zilver- en goudkleurige ring onze all time cadeautip is. Speciaal voor de feestdagen hebben we allemaal leuke ringen in de collectie opgenomen. Van subtiele ringen tot ringetjes met steentjes. En vind je het lastig welke maat je moet kiezen? Onze One Size ringen in zilver en goud zijn verstelbaar naar iedere maat. Kies jij voor een zilveren ring of een gouden ring? 

2. All you need is a bag

Wat is een vrouw zonder een tas? Precies, helemaal niets. Dan nog zo’n vrouwending. We willen bij iedere outfit een bijpassende bag. Een tas geven voor de Kerst krijgt dus een absolute go. Wat dacht je van een handtas, schoudertas of een mooie clutch. Tassen heb je nooit genoeg. En of je nu voor een zwarte, bruine of juist gekleurde tas gaat, iedere dame wordt blij van een nieuwe tas onder de kerstboom. 

3. Een ketting voor jou en your best friend

Ben je op zoek naar een cadeau met een betekenis? Dan is een zilver- of goudkleurige ketting ‘the Christmas gift’ wat jij zoekt. We hebben namelijk superleuke kettinkjes speciaal voor jou sis of BFF. Natuurlijk kan jij de hart ketting ook op je eigen verlanglijstje zetten. Want hoe leuk is het om zo’n minimalistische ketting met hartjes van jouw lief te krijgen.

4. Winters warme sjaals

In de wintermaanden zijn we dol op cadeautjes die ons warm houden. Met een heerlijke cosy sjaal weet je dus zeker dat je de plank niet misslaat. Kies voor een wintersjaal met franjes voor een leuk speels effect. Een warme winterjas en stoere boots en je weet zeker dat iemand heel blij gaat zijn met de feestdagen.

5. Love bracelets

Last but not least zijn natuurlijk onze armbandjes in zilver en goud. Armbanden zijn altijd leuk om met elkaar te mixen en matchen. Zo wordt het een waar bracelet feestje om je armen. Kies jij voor een subtiele armband, een armband met bedel of juist een grove armband? En of je nu gaat voor een goudkleurige of zilverkleurige armband, met één van onze collectie armbanden weet je zeker dat je dit jaar een heel tof kerstcadeautje hebt.

Alle cadeautjes worden feestelijk voor je ingepakt of je nu in de winkel of in onze webshop shopt. Bestel je cadeautjes op tijd om er zeker van te zijn dat het op tijd binnen is. Laat ook even bij je bestelling in de opmerkingen achter dat het om een cadeautje gaat. 

Registreren

Nieuw account aanmaken

Heb je al een account
Log dan hier in of Wachtwoord vergeten