Let's get comfy : Trendy two piece sets

- Categorie : Got-Ya Fashion Blog

Let’s Get Comfy! Dit seizoen mogen we legaal met ons joggingsoutfitje de deur uit stappen. Klinkt dat even als muziek in de oren. Want zeg nu zelf? Een joggingsbroek met een fijne sweater zit toch wel heel erg lekker. Zeker nu we veel thuis zijn. Niet gek dus dat we het comfy stijltje met open armen ontvangen dit seizoen.

Comfy but fashionable

En omdat we nu veel thuis zitten willen we graag iets aan wat gemakkelijk zit. De comfy trend komt dus precies op tijd. Dat een jogging set een absolute go heeft wilt niet zeggen dat we onszelf moeten verslonzen. De regel geldt namelijk wel Comfy but fashionable. Tweedelige pakken van mooie kwaliteit joggingsstof gecombineerd met toffe sneakers. Zo kan je vanuit huis direct de deur uit stappen om even de benen te strekken en een koffie to go te halen. De dames two piece pakken zijn er in heel veel modellen en kleuren. Zo weet je zeker dat er voor jou ook een perfecte set is. We showen jou graag onze favorieten. 

All time favourite black

De absolute musthave voor je basis garderobe? Dat is met stip op 1 een zwart comfy pak. Een fijne zwarte joggingsbroek met een lekkere zwarte sweater of hoodie trui die je zo zonder na denken uit de kast kan pakken. En wat voor sneaker of jas je erbij aantrekt bij zwart kan je echt alles combineren. Wat dacht je van onze White Black sneaker? Die is helemaal leuk door het oranje detail. Zo voeg je toch een beetje kleur toe aan je outfit. 

Two Piece Comfy Pak Zwart

Trendy op stap met een beige comfy pak

Wie denkt dat beige of lichte tinten alleen in de zomer kan heeft het mis. Met een zandkleurige two piece set ben jij namelijk ook in de winter supertrendy. Wat dacht je van een beige sweater met capuchon of misschien kies je liever voor een trui zonder capuchon. In de beige tinten hebben we heel veel verschillende comfy pakken. Van sweaters, hoodies tot vesten. Ook hebben we een superleuke set van Ambika waarbij je de trui aan de onderkant kan aantrekken. Zo creëer je een beetje een cropped sweater. Een beige comfy set kan je superleuk combineren met witte sneakers. Geef een stoere twist aan je outfit en style het af met een oversized denim jack.

Three Piece pak Joelle Beige

Voor deze comfy sets krijg jij groenlicht

Kies jij altijd voor veilig? Niets mis mee natuurlijk, maar soms is het ook wel eens leuk om uit je comfortzone te stappen. Mintgroen is een hele frisse kleur die je ook goed in het voorjaar kan dragen. Niet gek dus dat wij een geweldige Three Piece pak in de collectie hebben opgenomen. De mintgroene set bestaat uit een fijne joggingsbroek, een vest met capuchon en in een lichtere tint groen bodywarmer. Je leest het goed een driedelige set, waar je echt alleen nog maar sneakers bij aan hoeft te trekken. Weet je wat wij ook zo’n leuke kleur groen vinden? De comfy pakken in pistache groen. Is net weer even anders, dan andere kleuren groen. We love it! 

Two Piece Pak J'Adore

Girly & comfy met roze

Hou jij ook van een beetje girly? Dan zijn de roze two piece pakken precies wat jij zoekt. Ook in de kleur roze hebben we superveel variatie. Wat wij echt heel leuk vinden is het pak met gesmokte mouwen en broekspijpen. Het geeft net dat beetje extra glamour. Of kies voor het roze joggingspak gecombineerd met wit en de tekst Amour.

Two Piece Pak Amour Roze

Two piece pakken van Ambika

De kleding van Ambika is bij ons super populair en vliegt altijd de shop uit. Dat begrijpen wij maar al te goed. Goede kwaliteit voor fijne prijzen. Precies wat we van Ambika gewend zijn. Niet gek dus dat wij ook de two piece pakken van Ambika in de collectie hebben opgenomen. De comfy pakken zijn superzacht en net weer even anders door de ribstofjes. Ook hebben de tweedelige sets van Ambika een flared broek. En wil je nog net even wat meer iets anders dan anders? Kies dan voor de Marvel velvet pakken, die we in drie kleuren beschikbaar hebben. 

Ambika Two Piece pak Flared Lila

Eén ding is zeker, met een two piece set uit onze collectie weet je zeker dat je er comfy en trendy bijloopt dit seizoen. Vergeet ook niet even bij onze sneakercollectie te kijken. Deze is superleuk en match perfect bij onze comfy sets. 

Registreren

Nieuw account aanmaken

Heb je al een account
Log dan hier in of Wachtwoord vergeten