Zendingen en retourzendingen

Verzending van jouw pakket

Heb je jouw favoriete item(s) besteld bij GotYa? Jouw pakket wordt binnen een werkdag voor jou ingepakt en opgestuurd. Als je voor 16:30 besteld, verzenden wij het pakket dezelfde dag nog. Wij versturen onze pakketten met Post NL met tracking code. Op deze manier is het pakket, zowel voor jou als voor ons, online te volgen. Zo zijn wij er zeker van zijn dat het verstuurde pakket bij jou aankomt! Heb je liever dat jouw pakket bij het dichtstbijzijnde Post NL punt wordt afgeleverd? Ook dat is geen enkel probleem. 

De verzendkosten voor bestellingen in Nederland zijn €4,95. Voor verzending naar andere landen gelden andere tarieven.

Wij wensen je alvast heel veel plezier met jouw aankoop! 

Liefs, de meiden van GotYa 

 

Retournering van jouw pakket

Achteraf toch niet helemaal tevreden met jouw aankoop? Dat is geen probleem. Je hebt de mogelijkheid om jouw items te retourneren binnen 8 dagen. De bedenktermijn gaat in op de dag van ontvangst van jouw pakket. Het is voor ons van belang dat je netjes omgaat met jouw item(s) en de verpakking. Indien jouw items nog in originele staat zijn, kan het pakketje gewoon geretourneerd worden naar onderstaand adres:

GotYa Fashion & More
Arnold Spoelstraat 104
2553 CN Loosduinen
Nederland

Vergeet bij de retournering van jouw item(s) niet het bijgevoegde retourformulier in te vullen. Zonder dit ingevulde retourformulier kunnen wij jouw retournering niet in behandeling nemen. Na ontvangst van jouw retourzending, storten wij het bedrag direct terug op jouw bankrekening. Dit wordt gedaan door Mollie, deze omschrijving vindt je terug op je afschrift. Dit duurt maximaal 7 werkdagen.

De verzendkosten en retourkosten zijn voor eigen rekening, ook als je besluit alles te retourneren.
Woon je in de buurt van onze fashionstore? Dan kan je jouw bestelde items natuurlijk kosteloos retourneren in onze winkel! Liefs, de meiden van GotYa

 


  

  
   
  

  
   
  

 

Registreren

Nieuw account aanmaken

Heb je al een account
Log dan hier in of Wachtwoord vergeten