Outfit inspiratie: 4 manieren om jouw favoriete blazer te stijlen

- Categorie : Got-Ya Fashion Blog

Een mooie blazer zou iedere vrouw in haar garderobe moeten hebben hangen. Het hele jaar door komt de blazer van pas: in de zomeravonden als het wat koeler is, in de winter op kantoor of tijdens een chique diner. De blazer is een veelzijdig kledingstuk dat op veel verschillende manieren is te stijlen. Met iedere outfit straal je zelfverzekerdheid uit en van je hoe dan ook vele complimenten. Ben je benieuwd hoe je een blazer kan combineren? Lees dan snel verder, want in dit blog geef ik je 4 outfit tips om met jouw favoriete blazer de show te stelen.


#Outfit 1: Een oversized blazer is super trendy

Iets wat vroeger not done was, is nu super hip! Dus kijk even in de kast van je vriend, broer of vader, want met een oversized blazer creëer jij een fashionable look. Combineer de oversized blazer met een mooie mom-jeans of andere spijkerbroek. Is de blazer lang genoeg om als jurk te dragen? Niets is te gek in 2020, ook blazer jurken zijn de trend van dit moment. Stijl de blazer jurk met overknee laarzen en de ogen zullen op jou gericht zijn.


#Outfit 2: Met een riem over je blazer nadruk leggen op je taille


Een riem is de ideale oplossing om te tailleren. Zo komt je mooie vrouwelijk figuur veel beter tot zijn recht! Vaak is een wat langere blazer, zoals onze zwarte Kessy, het mooiste om te stijlen met een riem. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Kess riem in het goud of ga voor een wat smallere riem als je wat kleiner bent. Vergeet geen mooie sieraden zoals een gouden ketting om jouw outfit af te maken.  

#Outfit 3: Draag een compleet pak


Een compleet pak straalt klasse uit. Het staat netjes en is ideaal om te dragen naar werk of een andere formele gelegenheid. Ook hierin kun je natuurlijk variëren. Draag onder je blazer een mooie coltrui of.... helemaal niets! Je moet dat maar durven en niet vergeten dat je je blazer zomaar uittrekt. Als jij denkt dat jouw blazer er dichtgeknoopt fantastisch uit ziet, waarom dan ook niet? Modieus is het sowieso!

#Outfit 4: Casual look met jouw favoriete denim


Een blazer kun je écht niet alleen naar formele gelegenheden dragen. Combineer jouw favoriete blazer met een spijkerbroek and you are ready to go. Een casual outfit, die tegelijkertijd fashion uitstraalt. Draag er jouw mooiste witte sneakers onder of rock je hakken. Alles kan zolang jij je er goed in voelt!



Ik hoop dat wij je nieuwe inspiratie heb gegeven waar je mee verder kunt. Benieuwd naar meer blazers in ons assortiment? Klik dan hier. Voor al onze riemen om jouw blazer outfit mee af te maken, klik hier.

Registreren

Nieuw account aanmaken

Heb je al een account
Log dan hier in of Wachtwoord vergeten