Dit zijn de kleuren van winter 2020

- Categorie : Got-Ya Fashion Blog

De wintertijd is ingegaan en dat betekent donkere dagen. Breng dit seizoen niet alleen licht in je huis, maar ook in je outfit. En ook al is het heel verleidelijk om voor een altijd goede zwarte outfit te gaan, dit seizoen kiezen we ook voor licht en kleur.

1.Brown is the new black

Bruin is het nieuwe zwart. Vorig jaar zagen we dan ook al voorzichtig truienblouses en broeken in bruin voorbijkomen, maar deze winter ontkom je er niet meer aan. Welke tint je ook kiest, met donkerbruin, cognac, camel en beige weet je zeker dat je helemaal on trend bent.

Bruin is de trendkleur van winter 2020

2.Nude tinten

Wie denkt dat lichte tinten alleen in de zomer kunnen heeft het mis. Winter 2020 gaan we voor all over nude tinten. Combineer een beige leatherlook pants met een beige knit voor de perfecte ton sur ton combinatie. Al die verschillende zacht bruine kleuren zie je terug in warme en zachte truien, vesten en leerlook broeken van een fijne stretch stof. Laat dat nou precies zijn wat we nu willen: makkelijk, warm en stylish. Kies voor een two piece comfy pak als je helemaal comfortabel de dag door wil komen.

Ton sur ton look in de winter 2020 kleuren beige

3. Green happiness

Een kleur die je overal bij kan combineren, daar worden wij natuurlijk heel happy van! Over welke trendkleur wij het hebben? Groen natuurlijk, met in het bijzonder de mintgroene tinten. Dat je deze vrolijke kleur goed met zwarte items kan combineren dat wist je waarschijnlijk wel. Style je groen samen met nude, dan heb je helemaal de perfecte match voor deze winter. Onze favoriet is een oversized ruit jasje met nude en groene kleuren. Daar komen de kleurstellingen groen en bruin heel mooi samen. Maak je outfit af met een camel kleurige broek en je bent ready to go. And last but not least mogen we ook legergroen niet vergeten. Army green is altijd goed of je nu voor een trui kiest of een tweedelig comfy pak.

Kies seizoen winter 2020 voor groen

4. Roze wolk

Op een roze wolk zitten doe je deze winter met jouw pastel roze items. Je denkt misschien wat zoetsappig, maar wist je dat je aan deze lieflijke kleur roze een hele stoere draai kan geven? Combineer jouw roze coltrui, top, blazer of jasje eens met leatherlook broek in de trendkleur camel of juist een gave jeans met scheuren en creëer de perfecte stoere look.

Geef kleur aan winter 2020 met roze

Met deze fijne trend kleuren komen we winter wel door. En zeg nu zelf, dit jaar kan wel wat extra kleur gebruiken toch? Ga jij voor bruin, groen, roze of kies je voor jouw vertrouwde old time favorite black?

Registreren

Nieuw account aanmaken

Heb je al een account
Log dan hier in of Wachtwoord vergeten