5 tips om jouw jurk ook in de winter perfect te dragen

- Categorie : Got-Ya Fashion Blog

De warme zomermaanden zijn bijna voorbij en het wordt alweer wat kouder. Die korte hemdjes en broekjes moeten helaas weer de kast in. De outfit stress slaat toe, wat moet je dan aantrekken? Niets is zo vrouwelijk als een mooie rok of jurk en niet alleen in de zomer, maar ook tijdens koude dagen kun je deze goed stijlen. Ik ga je een handje helpen en geef je 5 tips om jouw mooie jurk ook in het najaar te dragen.

#Tip 1: Draag een maxi dress met boots of laarsjes

Een maxi dress is vaak eenvoudiger te stijlen in de winter dan een korte jurk. Kijk eens naar de zwarte maxi Olivia jurk met lange mouwen. Maxi dresses zijn echte eyecatchers die je eenvoudig kan combineren met mooie boots of lange laarzen. Ga op zoek naar trendy cowboylaarzen en stijl je maxi jurk af met een riempje om je figuur mooi te tailleren. Zo heb je een ideale outfit voor naar werk, school of een feestje!

#Tip 2: Draag een oversized blazer over je jurk

Een blazer staat niet alleen chique, maar de combinatie van een jurk met blazer is ook super stijlvol! Een ideale outfit voor een dagje naar kantoor of voor een verjaardag. Oversized blazers zijn dé trend van dit seizoen en handig voor speciale gelegenheden. Zeker de moeite om er eentje aan te schaffen als je die nog niet in je garderobe hebt hangen. 

#Tip 3: Trek een trui aan over je jurk

Iets waar je misschien niet zo snel over nadenkt, maar wat wél een goed idee is voor koude dagen: een trui over je jurk. Vaak zijn basic truien zonder print, zoals een witte, grijze, beige of zwarte trui het mooiste. Draag er mooie accessoires bij zoals een opvallende ketting and you are ready to go!

#Tip 4: Een coltrui onder je zomerjurk

Een coltrui is de oplossing voor (bijna) alles tijdens koude winterdagen! Je draagt het eenvoudig onder een zomerjurkje met spaghetti bandjes, maar ook onder jouw favoriete denim dress. De coltrui is een must voor jouw najaar garderobe. Shop Ook onder een blazer of boven jouw high-waisted broek is een coltrui ideaal. 

#Tip 5: Stijl jouw jurk met overknee laarzen

Ook korte jurkjes kun je in de winter stijlen tijdens een avondje uit. Om je benen warm te houden combineer je het jurkje met lange laarzen. Een outfit waar je echt in opvalt! Overknee laarzen zitten vaak niet alleen heerlijk, ze maken je outfit ook super fashionable.

Met deze vijf tips hoop ik dat je weer helemaal klaar bent voor de winter. Jouw jurkjes hoef je nu niet meer op te bergen voor volgende zomer, maar kun je ook tijdens de koude dagen uit de kast trekken. Ben je benieuwd naar meer van onze jurken? Klik dan hier

Registreren

Nieuw account aanmaken

Heb je al een account
Log dan hier in of Wachtwoord vergeten