Zó stijl jij je stoere biker boots op 4 verschillende manieren

- Categorie : Got-Ya Fashion Blog

Elke ochtend is het weer een grote vraag: wat trek ik vandaag aan? Een jurkje, t-shirt, trui, blouse, de keuze is groot en dat kan het erg lastig maken. Een all-time favorite uit de schoenencollectie die elke vrouw zou moeten hebben is de bikerboot! Deze schoen kan je op zoveel manieren stijlen en maakt je outfit nooit saai. In dit blog helpen wij je een handje en hebben wij 4 outfits met biker boots voor je samengesteld om de ochtend struggle iets minder lastig te maken.

# Outfit 1: Hoge boots met een spijkershort en print t-shirt

Boots kun je niet alleen in de winter perfect stijlen, ook in de zomer maken ze je outfit helemaal af. Ga bijvoorbeeld voor onze hoge Lio laarzen met veters en aan de binnenkant een rits. Hoge laarzen zijn nog steeds super hip! Stijl de laarzen met een denim short om in de stoere vibe te blijven en combineer erboven een leuke top met print zoals ons california shirt (2)!

 

# Outfit 2: Middelhoge veterlaarzen met een jurkje

Jurkjes met boots doen het altijd goed. Een jurkje is een vrouwelijk kledingstuk en heeft vaak een zachte uitstraling. Boots daarentegen geven je outfit een stoere twist. Ideale combinatie dus! Combineer bijvoorbeeld onze zwarte Julie laarsjes met dit leuke Maegan jurkje. Om je outfit helemaal af te maken kun je het jurkje stijlen met een riempje om de taille.

 

# Outfit 3: Biker boots met een stoere jeans en een top met leren jasje

Let’s rock your outfit! Niets is zo stoer als biker boots in combinatie met een leren jasje. Een ideale outfit voor in de late zomeravonden als je het ons vraagt. Ga voor een jeans met gaten om een stoer statement te maken of voor een spijkerbroek zonder gaten om de outfit iets netter te maken. Niets is te gek, zolang jij je er goed bij voelt! Onze zwarte Dee laarsjes  zijn hier perfect voor. Basic boots met subtiele witte details die echt overal bij passen. Een echte musthave voor iedere vrouw!

 

# Outfit 4: Zwarte laarzen met een leren broek en blouse

Voor een avondje uit met een hapje of drankje is een blouse altijd goed. Wij zijn fan van onze Janice blouse die iedere outfit de perfecte finishing touch geeft! Het is een oud roze blouse met een gouden glans wat de blouse een chique uitstraling geeft. Een leren broek met boots zorgt ervoor dat de outfit een stoere twist krijgt. In combinatie met de blouse is het zo een perfecte outfit voor een avondje weg. Wij raden voor deze outfit onze middelhoge biker boots aan, de Julie laarzen (7).

 

Wij hopen dat je weer genoeg inspiratie hebt opgedaan om de ochtend struggle te doorbreken. Eén ding is zeker: een paar biker boots mag niet ontbreken in de garderobe van een vrouw. Enjoy your day!

Registreren

Nieuw account aanmaken

Heb je al een account
Log dan hier in of Wachtwoord vergeten