Outfitinspiratie: zó stijl je onze GotYa flared pants

- Categorie : Got-Ya Fashion Blog

Flared pants kan je op veel verschillende manieren stijlen en daarom zijn ze geschikt voor iedere gelegenheid. Een flared broek zou niet mogen ontbreken in de garderobe van een vrouw! In onze webshop vind je stijlvolle flared pants in leuke printjes zoals luipaard, cheetah en bloemetjes, maar ook in neutrale kleuren. Shop een flared broek met ribstof in het beige of blauw of shop een zwarte flared die je gemakkelijk kan combineren. In dit blog geven wij je tips op welke manieren je onze flared pants kan stijlen. Life isn’t perfect, but your outfit can be.

Outfit #1: T-shirt en witte sneakers

Een casual look is ideaal op dagen met weinig plannen. Als je toch nog even de deur uit moet, is een outfit met flared pants ideaal! Stijl een flared broek in een leuk printje zoals onze paarse bloemenprint met een T-shirt en witte sneakers. Je kunt er voor kiezen het topje te knopen aan de voor- of zijkant om een speelsere look te creëren. Ook kan je het shirt een beetje in je broek stoppen zoals op de foto. Heb je liever geen printje, dan is een flared jeans in ribstof misschien iets voor jou. Deze hebben we in het blauwbeige en zwart.

Outfit #2: Blouse en zwarte laarsjes

Ga je een avondje uit en zoek je een chique outfit? Combineer jouw flared pants dan met een leuke blouse en laarsjes of hakken. Ga bijvoorbeeld voor onze Ambika bloemen flared en maak de outfit compleet met een chique handtasje. Deze flared broek is gemaakt van een super zachte stretch stof en high-waisted. Zo is jouw outfit een echte blikvanger! We hebben de bloemen flared ook in andere kleuren zoals zwartgroenpaars en lila.

Outfit #3 Leren jasje en zwarte boots

Wil jij je outfit net wat stoerder maken? Wij zijn fan van onze leopard flared broek, die we in meerdere kleuren in ons assortiment hebben. Rock deze leopard broek met een stoere leren jas en zwarte boots and you are ready to impress! Draag onder het leren jasje een sexy topje om je stoere outfit een twist te geven. Houd jij wel van dierenprintjes? Bekijk dan ook onze cheetah flared broeken, in het beigecamellilagroen.

Outfit #4 Zwarte ribstof flared met zwart jasje

Less is more. Ook basic kleuren zijn super trendy en makkelijk te combineren. De flared broek op de afbeelding is gemaakt van een ribstofje wat de broek extra modieus maakt. Deze hippe broek kan je stijlen met een gekleurde top om je donkere outfit net wat meer kleur te geven. Een spijkerjas of open blouse erbij is ideaal voor een wat koeler zomeravondje. Maak je outfit af met een trendy belt bag. You are ready to shine!

Benieuwd naar onze collectie flare broeken? Klik dan hier voor onze collectie.

Registreren

Nieuw account aanmaken

Heb je al een account
Log dan hier in of Wachtwoord vergeten