Dé perfecte jeans voor elke vrouw vind je bij Gotya

- Categorie : Got-Ya Fashion Blog

Spijkerbroeken zijn de ideale broeken om in de zomer en winter te dragen. Als je weet waar je op moet letten is het vinden van de perfecte spijkerbroek helemaal niet zo moeilijk. In dit blog geef ik je tips hoe je de perfecte jeans kan vinden en waar je op moet letten.

Een spijkerbroek met veel stretch

Bij Gotya vind je fijne jeans met veel stretch in het assortiment. Iets wat ideaal is als je op zoek bent naar een broek die mooi aansluit. Waar je op moet letten als je een spijkerbroek koopt, is dat de broek altijd na een paar keer dragen een beetje uitloopt. Het is dus niet erg als de jeans bij aankoop een beetje strak zit. De maat die je draagt is niet belangrijk. Een maatje meer of minder, zolang jij je er goed in voelt en de jeans lekker zit is het helemaal goed!

Een jeans met of zonder gaten in het grijs, blauw, wit of zwart

Ben je op zoek naar een stoere jeans voor vrouwen met gaten en rafels aan de onderkant of juist een basic jeans zonder gaten? De keuze in spijkerbroeken bij Gotya is ruim! Je vindt er jeans in allerlei kleuren: grijs, blauw, wit, zwart en nog veel meer. Je kunt de spijkerbroeken op meerdere manieren stijlen. Stijl het met boots en een leren jasje of een topje die je in je broek stopt of aan de zijkant knoopt. Om jouw outfit net iets speelser te maken, is het leuk om de onderkant van de jeans twee keer om te vouwen. Dit is ook een goede tip als je een spijkerbroek hebt die nét iets te lang is.

High waisted modellen en mom jeans bij Gotya

Spijkerbroeken zijn er in allerlei verschillende modellen. Het is een zoektocht om het perfecte model voor jou te vinden. Een model dat wij iedereen kunnen aanraden is een high waist jeans. Dit model is perfect om jouw vrouwelijke figuur te accentueren. Het laat je taille mooi naar voren komen en zit bovendien erg lekker. Een goed voorbeeld van een fijne high waisted jeans is onze zwarte High Waist Jeans Lou, die we al vanaf het begin ieder seizoen in ons assortiment hebben. Deze broek is geschikt voor iedereen, van jong naar oud en vooral populair bij hardwerkende kapsters en horecawerknemers bij wie een goed zittende broek een must is.

Een ander model dat nu helemaal hip is: de mom jeans. Scoor een mooie mom variant van ons favoriete spijkerbroekenmerk Toxik. Dit spijkerbroekenmerk staat bekend om de goede kwaliteit en de grote hoeveelheid stretch waardoor de broeken als gegoten zitten. Ga bijvoorbeeld voor deze mom Toxic Gigi broek in het donkerblauw waar iedere vrouw verliefd op wordt.

Met deze tips hoop ik dat je een stapje verder bent naar de jeans die jou perfect past. Benieuwd naar onze collectie jeans? Klik dan hier.

Registreren

Nieuw account aanmaken

Heb je al een account
Log dan hier in of Wachtwoord vergeten