5x een onmisbare trui voor de winter

- Categorie : Got-Ya Fashion Blog

Dit winterseizoen zijn warm en comfy de sleutelwoorden voor een succesvolle outfit of the day. We zijn meer aan huis gebonden. Een bezoekje aan de supermarkt en een blokje om met de hond zijn de spannendste uitjes van de dag. Een stylishe, maar comfortabele look is dan precies wat je wilt. Een trui is dan ook echt een onmisbare musthave. Wij hebben 5 truien geselecteerd die echt niet mag ontbreken in jouw garderobe. 

Trui #1 – De coltrui

De coltrui is niet alleen perfect voor de koukleumen onder ons. De col geeft net dat stukje extra aan jouw outfit. De coltrui heb je in superveel verschillende varianten. Dus welke style je ook hebt, er is altijd een colletje dat bij je past. Wat dacht je van een oversized trui met een grove col? De oversized trui met col kan je heel stoer combineren met een leatherlook broek of mom jeans met scheuren. Hou jij niet zo van los vallende kleding? No worries, de strakke tops met colletjes zijn ook nog steeds super hip. Combineer het fijne coltruitje met een skinny jeans en een toffe ruitblouse en je bent ready to go. 

Trui #2 – Sweater

De sweater is wat ons betreft echt een multifunctionele trui. Sweaters zijn namelijk superfijn om thuis te dragen en perfect als je buiten lekker aan de wandel gaat. Een sweater maakt je outfit trendy en superstoer. Combineer de sportieve trui met een spijkerbroek en toffe boots voor een complete look. 

Trui #3 – hoodie

Met een hoodie trui weet je zeker dat je op en top voor de dag komt deze winter. De trui met capuchon is namelijk heerlijk warm, voelt superzacht aan en zit dus helemaal comfy. Nog leuker is de hoodie dress. Die kan je als jurk dragen met een panty of met een stoere legging. Draag er een paar boots onder voor een complete look. 

Trui #4 ruffles en kabelprint 

Maak een feestje van je outfit en kies voor een kabel gebreide trui. Het maakt je outfit net weer even anders. De kers op de taart? Dat zijn absoluut de ruffles, want doe je een kabeltrui met ruffles samen, dan krijg je? Precies, de perfecte combinatie. Bij ons shop je deze geweldige truien in verschillende kleuren. Van de trendkleur nude tot Lila. Combineer jouw ruffle trui met een spijkerbroek of een toffe leatherlook broek. 

Trui #5 best basics

Een goede garderobe begint bij de perfecte basics. Een basic trui mag dus zeker niet ontbreken. En of je nu kiest voor een zwarte trui of een bruine Ambika trui. Een basic truitje is altijd goed en kan je overal bij combineren. Basis items maak je leuk door het te combineren met een stoere leatherlook broek of een gescheurde jeans. Style je outfit af met een mooie tas en de perfecte sieraden

Welke trui moet jij nog aanvullen in jouw garderobe? Vergeet ook niet even onze sale te checken. Daar vind je nog hele leuke truien met korting. 

Registreren

Nieuw account aanmaken

Heb je al een account
Log dan hier in of Wachtwoord vergeten